Αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 740G

Προσπαθείτε σκληρά για να διατηρείτε υπό έλεγχο τα επίπεδα γλυκόζης σας;

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 740G με τεχνολογία SmartGuard™ κατάλληλη και για παιδιά κάτω των 7 ετών, είναι μια μικρή ηλεκτρονική συσκευή, στο μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου που μπορεί εύκολα να φορεθεί στη ζώνη ή σε μια τσέπη κι έτσι να είναι κυριολεκτικά αόρατη στους άλλους, επιτρέποντας σας μια πολύ διακριτική θεραπεία.Μιμείται τον τρόπο με τον οποίο ένα υγιές πάγκρεας χορηγεί τη βασική ινσουλίνη στον οργανισμό μέσω της συνεχής υποδόριας έγχυσης ινσουλίνης, υποκαθιστώντας την ανάγκη για συχνές ενέσεις, χορηγώντας ακριβείς δόσεις ταχείας δράσης ινσουλίνης, 24 ώρες το 24ωρο ώστε να ταιριάξει στις ανάγκες του οργανισμού σας. Επιπρόσθετα, προβλέπει και αποτρέπει τις υπογλυκαιμίες πριν καν τις αισθανθείτε. Όλα αυτά με εξατομικευμένες ρυθμίσεις για να ταιριάζει με τις δικές σας καθημερινές και θεραπευτικές ανάγκες.

Αντλία συνεχούς έγχυσης ινσουλίνης 740G

Η αντλία ινσουλίνης είναι μια μικρή ηλεκτρονική συσκευή, στο μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου που μπορεί εύκολα να φορεθεί στη ζώνη ή σε μια τσέπη κι έτσι να είναι κυριολεκτικά αόρατη στους άλλους, επιτρέποντας σας μια πολύ διακριτική θεραπεία.


Η αντλία μπορεί να σας βοηθήσει να μιμηθείτε τον τρόπο που ένα υγιές πάγκρεας λειτουργεί: η αντλία, μέσω της συνεχής υποδόριας έγχυσης ινσουλίνης, υποκαθιστά την ανάγκη για συχνές ενέσεις, χορηγώντας ακριβείς δόσεις ταχείας δράσης ινσουλίνης, 24 ώρες το 24ωρο ώστε να ταιριάξει στις ανάγκες του οργανισμού σας.

Πως η ινσουλίνη εισέρχεται στο σώμα;

Η αντλία ινσουλίνης έχει ένα εξάρτημα που κρατά το ρεζερβουάρ που περιέχει την ινσουλίνη. Από το ρεζερβουάρ της αντλίας, η ινσουλίνη χορηγείται μέσα στον οργανισμό σας μέσω ενός σετ έγχυσης το οποίο τοποθετείται στο σώμα σας με τη βοήθεια της συσκευής εισαγωγής του και εγχύει μέσω ενός μικροσκοπικού εύκαμπτου σωλήνα, που ονομάζεται κάννουλα και η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δέρμα σας. Το σετ έγχυσης συνδέεται με το ρεζερβουάρ μέσω ενός μικρού σωλήνα και μπορείτε να το αποσυνδέετε και να το επανασυνδέετε από το σώμα σας οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό θα σας είναι πολύ χρήσιμο, όταν για παράδειγμα θέλετε να κολυμπήσετε, να κάνετε ντους ή να αθληθείτε.

Συνεχής καταγραφή γλυκόζης

Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα CGM (Continuous Glucose Monitoring) της αντλίας σας, μπορείτε να παρακολουθείτε τα επίπεδα της γλυκόζης σας 24 ώρες το 24ωρο. Η αντλία, συνδυάζεται με τον πομπό Guardian™ Sensor 3και τον αισθητήρα γλυκόζης Νέας Γενιάς Guardian™ Link 3 και μεταδίδει ασύρματα τις τιμές στη συσκευή σας MiniMed™ 740G.
Οι τιμές ανανεώνονται κάθε πέντε λεπτά και εμφανίζονται στην οθόνη. Αυτές οι τακτικές ενημερώσεις θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πλήρως πώς συμπεριφέρεται η γλυκόζη σας και θα μειώσει την εξάρτησή σας από τις μετρήσεις στο δάκτυλο. Απαιτείται μόνο να αλλάζετε τον αισθητήρα γλυκόζης σας κάθε 7 ημέρες.

Εφαρμογή MiniMed™ Mobile

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 740G συνδέεται με την εφαρμογή MiniMed™ Mobile στο κινητό σας μέσω Bluetooth, ώστε να παρακολουθείτε την διαχείριση του διαβήτη σας εύκολα, και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο Smartphone όταν τα επίπεδα του ζαχάρου έχουν ανοδική ή πτωτική τάση. Επιπλέον 4 σύντροφοι φροντίδας μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της διαχείρισης του διαβήτη σας σε πραγματικό χρόνο και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις και συναγερμούς, μέσω της εφαρμογής CareLink™ Connect.

Δείτε αυτό το video για περαιτέρω οδηγίες

Οφέλη:

Η θεραπεία με αντλία ινσουλίνης προσφέρει πολλαπλά κλινικά οφέλη συγκριτικά με το πολλαπλό σχήμα ενέσεων όπως:
• καλύτερος έλεγχος της HbA1c
• λιγότερα υπογλυκαιμικά επεισόδια
• μείωση των γλυκαιμικών διακυμάνσεων
• μπορεί να συμβάλει στην καλύτερη προσαρμογή των δόσεων ινσουλίνης, ιδιαίτερα στα γεύματα και κατά τη διάρκεια της νύχτας και με αυτό τον τρόπο να συμβάλει στην επίτευξη καλύτερης γλυκαιμικής ρύθμισης.