Προϊόντα

set-1

Σετ έγχυσης

Η Medronic προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα σετ έγχυσης ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το σωστό σετ έγχυσης για την άνεση και ασφάλειά σας. Η επιλογή του σετ έγχυσης θα πρέπει να γίνει προσεκτικά και βάσει του τρόπου ζωής σας, της ηλικίας σας και του σωματότυπού σας, όπως προτείνεται και από τις διεθνείς κλινικές συστάσεις.
Ενημερωθείτε για την πλήρη γκάμα παρακάτω και με το εργαλείο επιλογής μπορείτε να προσδιορίσετε ένα κατάλληλο σετ έγχυσης για εσάς.

dexamenes-2

Δεξαμενές Ινσουλίνης

Οι δεξαμενές MiniMed™ έχουν σχεδιαστεί έχοντας την ασφάλειά σας κατά νου, ώστε να βοηθήσουμε να γίνει το γέμισμα μια άνετη διαδικασία.
Γρήγορο και αποτελεσματικό γέμισμα και ευκολία χειρισμού, δεν απαιτείται συναρμολόγηση, το δοχείο είναι έτοιμο προς χρήση.
Οι δεξαμενές MiniMed™ διατίθενται σε μέγεθος 3 ml ώστε να καλύπτονται οι καθημερινές σας ανάγκες για ινσουλίνη.

systima-1

Σύστημα συνεχούς καταγραφής γλυκόζης

Τα πλεονεκτήματα της Συνεχούς Παρακολούθησης Γλυκόζης-CGM έναντι των συμβατικών μετρήσεων στο δάκτυλο και της εξέτασης HbA1c είναι επαρκώς τεκμηριωμένα.
Οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε υπο- ή υπεργλυκαιμικές αποκλίσεις, να παραμείνετε εντός των επιπέδων-στόχων της γλυκόζης και να σας βοηθήσουν να μειώσετε την HbA1c σας και να επιτύχετε καλύτερο έλεγχο.
metritis-2

Μετρητής γλυκόζης

Η βελτιστοποιημένη θεραπεία με την αντλία έγινε εύκολη: ένας πιο έξυπνος μετρητής που σας βοηθά στην καλύτερη διαχείριση του διαβήτη σας.
Οι ακριβείς μετρήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόζετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τη γευματική δόση (bolus) της ινσουλίνης σας.
Έξυπνο, κομψό και μικρό σε μέγεθος με τις μετρήσεις να πραγματοποιούνται μετά από αντίστροφη μέτρηση 5 δευτερολέπτων.
Εύκολο στη χρήση και βολικό.