Αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 780G

Αντλία συνεχούς έγχυσης ινσουλίνης

Το πλέον προηγμένο σύστημα αντλίας ινσουλίνης της Medtronic.
Κλειστό υβριδικό σύστημα χορήγησης ινσουλίνης που προσαρμόζει αυτόματα τον βασικό ρυθμό με επιπλέον αυτόματες διορθωτικές δόσεις. Επίσης, προσαρμόζει αυτόματα την παροχή ινσουλίνης και διορθώνει τα υψηλά επίπεδα γλυκόζης σας κάθε 5 λεπτά, όλο το εικοσιτετράωρο, βάσει των αναγκών σας.

e-shop

Αντλία συνεχούς έγχυσης ινσουλίνης 780G


Το Σύστημα MiniMed™ 780G προβλέπει τις ανάγκες σας σε ινσουλίνη και προσαρμόζει αυτόματα την παροχή ινσουλίνης βάσει των αναγκών σας έως και 288 φορές την ημέρα. Διορθώνει αυτόματα τα υψηλά επίπεδα γλυκόζης, ενώ παράλληλα βοηθά στην πρόληψη των χαμηλών.
Προηγμένη τεχνολογία που σας φροντίζει ενώ απολαμβάνετε τη ζωή σας.

Συνεχής καταγραφή γλυκόζης

Με την εφαρμογή τους συστήματος MiniMed™ 780G για smartphone , βλέπετε τις τάσεις της γλυκόζης σε πραγματικό χρόνο στο τηλέφωνο σας, είτε είσαστε εσείς ο χρήστης της αντλίας είτε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα τα επίπεδα της γλυκόζης και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις αν έχετε ανοδική ή πτωτική τάση. Ιδιαίτερα χρήσιμο και ασφαλές, γιατί σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε εξ αποστάσεως τα επίπεδα γλυκόζης στα αγαπημένα σας πρόσωπα χρήστες αντλίας, π.χ. τα παιδιά την ώρα που είναι στο σχολείο.

Δείτε αυτό το video για περαιτέρω οδηγίες

Οφέλη:

Η θεραπεία με αντλία ινσουλίνης προσφέρει πολλαπλά κλινικά οφέλη συγκριτικά με το πολλαπλό σχήμα ενέσεων όπως:
• καλύτερος έλεγχος της HbA1c
• λιγότερα υπογλυκαιμικά επεισόδια
• μείωση των γλυκαιμικών διακυμάνσεων
• μπορεί να συμβάλει στην καλύτερη προσαρμογή των δόσεων ινσουλίνης, ιδιαίτερα στα γεύματα και κατά τη διάρκεια της νύχτας και με αυτό τον τρόπο να συμβάλει στην επίτευξη καλύτερης γλυκαιμικής ρύθμισης.