Όροι Χρήσης

Γενικοί Όροι Χρήσης

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας powershield.gr από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του powershield.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

1. Όροι χρήσης

Η εταιρεία powershield.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος, οποτεδήποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες, μέσα από τις ιστοσελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

2. Πνευματική ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος powershield.gr και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται στις ιστοσελίδες του όπως λογότυπα, εικόνες, φωτογραφίες, γραφικά, κείμενα κ.λπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας powershield.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις που ορίζονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Κάθε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναδημοσίευση περιεχομένων του με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη απαγορεύετε βάση νόμου.

3. Προσωπικά Δεδομένα

Κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας στο powershield.gr θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.). Τα προσωπικά σας δεδομένα, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των παραγγελιών σας και για να επικοινωνούμε μαζί σας και κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση σε αυτά έκτος από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους μας. Η σύνδεση και η μεταφορά δεδομένων από και προς το powershield.gr γίνεται μέσω πρωτοκόλλου HTTPS (το αναγνωρίζετε από την πράσινη κλειδαριά στη γραμμή διεύθυνσης του browser σας) και είναι ασφαλής. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία είναι πλήρως διασφαλισμένα και σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται ή δημοσιεύονται με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές. Το powershield.gr δεσμεύεται να προστατεύει όλες τις προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνονται από εσάς κατά την διάρκεια των επισκέψεων σας στον παρόντα ιστότοπο και συμμορφώνεται με το σύνολο της εφαρμοστέας εθνικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που επί του παρόντος ισχύει.

4. Περιορισμός ευθύνης

Σκοπός μας η σωστή ενημέρωση του πελάτη για όλα τα προϊόντα με τεχνικά στοιχεία, περιγραφές, εικόνες προϊόντων. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων κατά την καταχώριση στοιχείων που οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα powershield.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας

5. Σύνδεσμοι

Μέσα στις ιστοσελίδες του powershield.gr μπορεί να υπάρχουν σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε άλλους ιστοτόπους είτε για την περεταίρω ενημέρωσή σας για προϊόντα και εταιρείες ή διαφημιστικούς λόγους. Το powershield.gr δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστοτόπων, την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες τους και όσοι τους διαχειρίζονται.

6. Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. ενώ το powershield.gr έχει κάθε δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων θα είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο Φ.Π.Α.. Η διαφορά της τιμής λόγω του Φ.Π.Α δεν εμφανίζεται κατά την διαδικασία ή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

7. Αγορές – Παραγγελίες

Οι τρόποι αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Όταν κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά έχετε ως επιλογή για την αποστολή της παραγγελίας σας με εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ).

Το powershield.gr ελέγχει όλες τις παραγγελίες που τοποθετούνται στο site του. Αυτός ο έλεγχος έχει σκοπό να προστατεύσει το powershield.gr από καταχρηστικές πρακτικές: κλοπή ταυτότητας, απάτες πληρωμής. Οι υπηρεσίες του powershield.gr ενδέχεται να ζητήσουν από τον Πελάτη, την προσκόμιση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την απεμπλοκή της παραγγελίας: φωτοτυπία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου, λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, κ.λπ… Αν δεν αποσταλούν αυτά τα στοιχεία εντός 7 ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί αυτόματα. Τυχόν προσκόμιση αναληθών δικαιολογητικών θα έχουν επίσης σαν αποτέλεσμα την ακύρωση της παραγγελίας.

8. Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων

Το powershield.gr δέχεται επιστροφές προϊόντων εντός τριάντα (30) ημερών από την παράδοση και παραλαβή τους εφόσον εντοπίζονται ελαττώματα σε αυτά (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά προϊόντα η συσκευασία των οποίων έχει ανοιχθεί ή φθαρεί, προϊόντα που έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους και αποστάλθηκαν εκ παραδρομής, προϊόντα κατεστραμμένα κατά την μεταφορά). Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων μόνο στην περίπτωση που επιστρέφεται άθικτο ένα ελαττωματικό για τους προαναφερθέντες λόγους προϊόν και δεν είναι δυνατή η αντικατάστασή του. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στο προϊόν το οποίο παραγγείλατε και παραλάβατε παρακαλείστε να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρεία. 

9. Ακυρώσεις

Η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί από το χρήστη, πριν την τελική υποβολή της ή και μετά την οριστικοποίησή της και πριν την παράδοσή τους εφόσον επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την εταιρεία ή αποστείλει σε αυτήν σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αιτούμενος την άμεση ακύρωση της παραγγελίας.

Στην περίπτωση κατά την οποία η παράδοση των προϊόντων έχει ήδη λάβει χώρα, ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει στον ως άνω τηλεφωνικό αριθμό, ώστε να ενημερωθεί για τις διαθέσιμες επιλογές από τους συνεργάτες της Εταιρείας.

10. Τιμές

Όλες οι τιμές των προϊόντων που απεικονίζονται και διατίθενται προς πώλησης μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του powershield.gr, περιλαμβάνουν το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α) που αναλογεί σε κάθε προϊόν. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνουν τυχόν μεταφορικά και λοιπά έξοδα αποστολής για τα οποία θα λαμβάνετε χωριστή ενημέρωση ανάλογα με τον τόπο και επιθυμητό χρόνο παράδοσης. Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι χωρισμένα ανά κατηγορίες και συγκεκριμένα στα προϊόντα διαβήτη και στα προϊόντα κατ’ οίκον νοσηλείας. Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης αντιμετωπίσει οιοδήποτε πρόβλημα αναφορικά με τον τρόπο αναγραφής των προϊόντων και τις τιμές αυτών καλείται να ειδοποιήσει την Εταιρεία άμεσα προκειμένου να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διορθώσεις. Το powershield.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει οποτεδήποτε τις τιμές, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς καμία αιτιολογία, σύμφωνα πάντα με την τιμολογιακή της πολιτική.

Σας ενημερώνουμε, τέλος, ότι σε περίπτωση που επιθυμείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας μέσω του ΕΟΠΥΥ, (σε περίπτωση που διαθέτετε σχετική ιατρική συνταγή) παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας προκειμένου να αναλάβει την προμήθεια και αποστολή σε εσάς των προϊόντων που επιθυμείτε μέσω των απαιτούμενων δικαιολογητικών που απαιτούνται για την εκτέλεση της συνταγής και αποζημίωσης των προϊόντων από τον ΕΟΠΥΥ. Η Εταιρεία μας αποτελεί συμβαλλόμενο του ΕΟΠΥΥ για την προμήθεια ιατροτεχνολογικών προϊόντων και αναλαμβάνει την προμήθεια σε εσάς ιατροτεχνολογικών προϊόντων, σύμφωνα με την οικεία συμμετοχή σας και ασφαλιστική κάλυψη μέσω του ΕΟΠΥΥ, ο οποίος ως ασφαλιστικός φορέας αναλαμβάνει την ολική ή μερική κάλυψη του κόστους των εκάστοτε ιατροτεχνολογικών προϊόντων, η προμήθεια των οποίων σας είναι απαραίτητη.